1. Domov
  2. /

Predstavitveni filmi visokošolskih zavodov

DATUM OBJAVE: 18. decembra 2019

Na NAKVIS želimo študentom in javnosti ponuditi čim bolj kakovostne in raznolike informacije o slovenskem visokem šolstvu. V ta namen smo se z večino visokošolskih zavodov dogovorili za snemanje predstavitvenih filmov, s katerimi smo zavodom ponudili možnost, da tudi sami predstavijo in izpostavijo svoje dosežke, prioritete in izkušnje. Predstavitvene filme lahko najdete na naši spletni strani oziroma na našem Youtube kanalu.

Predstavitveni filmi dopolnjujejo poglobljene in strokovne informacije o študijskih programih, visokošolskih zavodih in višjih strokovnih šolah, ki jih lahko najdete v poročilih skupin strokovnjakov. Z omenjenimi viri si obiskovalci naše spletne strani lahko lažje ustvarite vtis o ključnih prednostih in specifikah posameznih zavodov, študentje pa olajšate proces izbire študija.

Pri spodbujanju kakovosti študijskih programov in slovenskega visokega šolstva nasploh pa pomembno vlogo igra tudi NAKVIS. Če želite dodatne informacije o delovanju agencije in vlogi agencije znotraj visokošolskega prostora, vljudno vabljeni tudi k ogledu predstavitvenih filmov NAKVIS.

Vam vdelanega posnetka ne prikazuje?

V primeru, da vam zgornjega posnetka ne prikazuje neposredno na spletni strani, je vzrok za to najverjetneje vaša nastavitev glede uporabe piškotkov na naši spletni strani. Za prikaz vdelanih YouTube posnetkov je namreč potrebno eksplicitno strinjanje z uporabo piškotkov za trženje.

To nastavitev sicer lahko spremenite. V različnih brskalnikih to storite na različne načine.

Chrome: V orodni vrstici poleg spletnega naslova kliknite ključavnico, nato pa drugi gumb po vrsti – Piškotki. Iz seznama izberite spletno stran www.nakvis.si, nato pa levo spodaj kliknite gumb Odstrani. Ponovno naložite spletno stran in izberite potrebne piškotke.

Firefox: V orodni vrstici poleg spletnega naslova kliknite ključavnico, nato pa spodaj gumb Počisti piškotke in podatke na tej strani. Ponovno naložite spletno stran in izberite potrebne piškotke.

Safari: V orodni vrstici zgoraj kliknite menijsko vrstico Safari in izberite Nastavitve (Preferences). Kliknite na razdelek Zasebnost (Privacy), kjer poiščete gumb Podrobnosti (Details). Iz seznama izberite spletno stran www.nakvis.si, nato pa levo spodaj kliknite gumb Odstrani (Remove). Ponovno naložite spletno stran in izberite potrebne piškotke.

Internet Explorer, Edge: Možnost upravljanja piškotkov za posamezne spletne strani v omenjenih brskalnikih trenutno ni mogoča. Če želite ponovno naložiti piškotke, je potrebno izbrisati vse zbrane piškotke oziroma celotno zgodovino vašega brskanja.

V primeru, da nastavitev piškotkov ne želite spreminjati, vam svetujemo, da sledite neposredni Youtube povezavi do posnetka zgoraj oziroma obiščete NAKVIS YouTube kanal.