Fakulteta za socialno delo

Fakulteta za socialno delo
Topniška ulica 31, 1000 Ljubljana
www.fsd.uni-lj.si
Raziskovalna dejavnost: SICRIS
Informacije glede vpisa: Spletni portal eVŠ
Druge uporabne povezave: Študentska organizacija Slovenije (študentski kažipot), Študentska svetovalnica (pravno-socialna vprašanja študentov), Dijaški svet (informativni portal)

Predstavitveni film (Youtube povezava):

Vam vdelanega posnetka ne prikazuje?

V primeru, da vam zgornjega posnetka ne prikazuje neposredno na spletni strani, je vzrok za to najverjetneje vaša nastavitev glede uporabe piškotkov na naši spletni strani. Za prikaz vdelanih YouTube posnetkov je namreč potrebno eksplicitno strinjanje z uporabo piškotkov za trženje.

To nastavitev sicer lahko spremenite. V različnih brskalnikih to storite na različne načine.

Chrome: V orodni vrstici poleg spletnega naslova kliknite ključavnico, nato pa drugi gumb po vrsti – Piškotki. Iz seznama izberite spletno stran www.nakvis.si, nato pa levo spodaj kliknite gumb Odstrani. Ponovno naložite spletno stran in izberite potrebne piškotke.

Firefox: V orodni vrstici poleg spletnega naslova kliknite ključavnico, nato pa spodaj gumb Počisti piškotke in podatke na tej strani. Ponovno naložite spletno stran in izberite potrebne piškotke.

Safari: V orodni vrstici zgoraj kliknite menijsko vrstico Safari in izberite Nastavitve (Preferences). Kliknite na razdelek Zasebnost (Privacy), kjer poiščete gumb Podrobnosti (Details). Iz seznama izberite spletno stran www.nakvis.si, nato pa levo spodaj kliknite gumb Odstrani (Remove). Ponovno naložite spletno stran in izberite potrebne piškotke.

Internet Explorer, Edge: Možnost upravljanja piškotkov za posamezne spletne strani v omenjenih brskalnikih trenutno ni mogoča. Če želite ponovno naložiti piškotke, je potrebno izbrisati vse zbrane piškotke oziroma celotno zgodovino vašega brskanja.

V primeru, da nastavitev piškotkov ne želite spreminjati, vam svetujemo, da sledite neposredni Youtube povezavi do posnetka zgoraj oziroma obiščete NAKVIS YouTube kanal.


Tabela: Študijski programi – sklepi sveta agencije in poročila strokovnjakov

Študijski program Stopnja, vrsta Sklep sveta Poročilo strokovnjakov
Socialno delo 1. UN 104. seja, 15.9.2016 Podaljšanje akreditacije
Duševno zdravje v skupnosti 2. 104. seja, 15.9.2016 Podaljšanje akreditacije
Socialno delo s starimi ljudmi 2. 104. seja, 15.9.2016 Podaljšanje akreditacije
Socialno delo z družino 2. 104. seja, 15.9.2016 Podaljšanje akreditacije
Socialno vključevanje in pravičnost na področju hendikepa, etničnosti in spola 2. 104. seja, 15.9.2016 Podaljšanje akreditacije
Usposabljanje za supervizorje/supervizorke v socialnem varstvu izpopol. 107. seja, 15.12.2016 Prva akreditacija
Socialno delo 2. 109. seja, 16.2.2017 Podaljšanje akreditacije
Interdisciplinarni in medsektorski pristop k zaščiti otrok izpopol. 137. seja, 21.3.2019
Popravek
Prva akreditacija