Fakulteta za humanistiko

Fakulteta za humanistične študije
Vipavska 13, 5000 Nova Gorica
www.ung.si/fakulteta-za-humanistiko
Raziskovalna dejavnost: SICRIS
Informacije glede vpisa: Spletni portal eVŠ
Podatki o drugih akreditacijah: Programska evalvacija AQAS (Migracije in medkulturni odnosi 2. st. skupni)
Druge uporabne povezave: Študentska organizacija Slovenije (študentski kažipot), Študentska svetovalnica (pravno-socialna vprašanja študentov), Dijaški svet (informativni portal)

Predstavitveni film (Youtube povezava):

Vam vdelanega posnetka ne prikazuje?

V primeru, da vam zgornjega posnetka ne prikazuje neposredno na spletni strani, je vzrok za to najverjetneje vaša nastavitev glede uporabe piškotkov na naši spletni strani. Za prikaz vdelanih YouTube posnetkov je namreč potrebno eksplicitno strinjanje z uporabo piškotkov za trženje.

To nastavitev sicer lahko spremenite. V različnih brskalnikih to storite na različne načine.

Chrome: V orodni vrstici poleg spletnega naslova kliknite ključavnico, nato pa drugi gumb po vrsti – Piškotki. Iz seznama izberite spletno stran www.nakvis.si, nato pa levo spodaj kliknite gumb Odstrani. Ponovno naložite spletno stran in izberite potrebne piškotke.

Firefox: V orodni vrstici poleg spletnega naslova kliknite ključavnico, nato pa spodaj gumb Počisti piškotke in podatke na tej strani. Ponovno naložite spletno stran in izberite potrebne piškotke.

Safari: V orodni vrstici zgoraj kliknite menijsko vrstico Safari in izberite Nastavitve (Preferences). Kliknite na razdelek Zasebnost (Privacy), kjer poiščete gumb Podrobnosti (Details). Iz seznama izberite spletno stran www.nakvis.si, nato pa levo spodaj kliknite gumb Odstrani (Remove). Ponovno naložite spletno stran in izberite potrebne piškotke.

Internet Explorer, Edge: Možnost upravljanja piškotkov za posamezne spletne strani v omenjenih brskalnikih trenutno ni mogoča. Če želite ponovno naložiti piškotke, je potrebno izbrisati vse zbrane piškotke oziroma celotno zgodovino vašega brskanja.

V primeru, da nastavitev piškotkov ne želite spreminjati, vam svetujemo, da sledite neposredni Youtube povezavi do posnetka zgoraj oziroma obiščete NAKVIS YouTube kanal.


Tabela: Študijski programi – sklepi sveta agencije in poročila strokovnjakov

Študijski programStopnja, vrstaSklep svetaPoročilo strokovnjakov
Kulturna zgodovina1. UN71. seja, 19.9.2013Podaljšanje akreditacije
Migracije in medkulturni odnosi2. skupni65. seja, 10.5.2013 Podaljšanje akreditacije
Slovenistika1. UN80. seja, 19.6.2014Podaljšanje akreditacije
Slovenistika2.80. seja, 19.6.2014Podaljšanje akreditacije
Slovenistika2. ped.95. seja, 19.11.2015
167. seja, 30.9.2021
Prva akreditacija
Vzorčna evalvacija
Digitalna humanistika2.109. seja, 16.2.2017Prva akreditacija