1. Domov
  2. /

Delo NAKVIS skozi serijo animiranih filmov

DATUM OBJAVE: 4. decembra 2023

Agencija je zaključila projekt priprave animacijskih filmov, ki predstavljajo naše ključne dejavnosti, postopke in splošne izobraževalne tematike. Ti kratki, a vsebinsko bogati filmi so namenjeni širjenju znanja in razumevanja o delovanju agencije ter o splošno pomembnih temah z vidika zagotavljanja kakovosti v visokem in višjem šolstvu.

Serija vključuje 10 animacijskih filmov, ki pokrivajo raznolike teme, od dela v skupinah strokovnjakov NAKVIS, hibridnega pristopa v terciarnem izobraževanju, vloge informatike pri našem delu, do mednarodnega sodelovanja in pomena sodelovanja v samoevalvacijskih postopkih. Vsak film je dostopen tako v slovenskem kot angleškem jeziku.

Vabimo vas, da obiščete naš YouTube kanal oziroma spletno stran, kjer si lahko ogledate celotno serijo, povezave do posameznih animacij pa so na voljo tudi spodaj.

Delo v skupinah strokovnjakov NAKVIS

Smernice hibridnega pristopa v terciarnem izobraževanju

NAKVIS in informatika

Komunikacija v postopkih NAKVIS

NAKVIS in presoja skupnih študijskih programov

Zakaj sodelovati v procesu samoevalvacije?

Tematske analize in razvoj kakovosti

NAKVIS in posebnosti presoj višjih strokovnih šol

Mednarodno sodelovanje NAKVIS

NAKVIS in vzorčne evalvacije študijskih programov

Vam vdelanih posnetkov ne prikazuje?

V primeru, da vam zgornjega posnetka ne prikazuje neposredno na spletni strani, je vzrok za to najverjetneje vaša nastavitev glede uporabe piškotkov na naši spletni strani. Za prikaz vdelanih YouTube posnetkov je namreč potrebno eksplicitno strinjanje z uporabo piškotkov za trženje.

To nastavitev sicer lahko spremenite. V različnih brskalnikih to storite na različne načine.

Chrome: V orodni vrstici poleg spletnega naslova kliknite ključavnico, nato pa drugi gumb po vrsti – Piškotki. Iz seznama izberite spletno stran www.nakvis.si, nato pa levo spodaj kliknite gumb Odstrani. Ponovno naložite spletno stran in izberite potrebne piškotke.

Firefox: V orodni vrstici poleg spletnega naslova kliknite ključavnico, nato pa spodaj gumb Počisti piškotke in podatke na tej strani. Ponovno naložite spletno stran in izberite potrebne piškotke.

Safari: V orodni vrstici zgoraj kliknite menijsko vrstico Safari in izberite Nastavitve (Preferences). Kliknite na razdelek Zasebnost (Privacy), kjer poiščete gumb Podrobnosti (Details). Iz seznama izberite spletno stran www.nakvis.si, nato pa levo spodaj kliknite gumb Odstrani (Remove). Ponovno naložite spletno stran in izberite potrebne piškotke.

Internet Explorer, Edge: Možnost upravljanja piškotkov za posamezne spletne strani v omenjenih brskalnikih trenutno ni mogoča. Če želite ponovno naložiti piškotke, je potrebno izbrisati vse zbrane piškotke oziroma celotno zgodovino vašega brskanja.

V primeru, da nastavitev piškotkov ne želite spreminjati, vam svetujemo, da sledite neposredni Youtube povezavi do posnetka zgoraj oziroma obiščete NAKVIS YouTube kanal.