1. Domov
  2. /

Predstavitveni filmi višjih strokovnih šol

DATUM OBJAVE: 24. aprila 2023

Na Nacionalni agenciji RS za kakovost v visokem šolstvu smo zaključili nov komplet snemanja predstavitvenih filmov izobraževalnih ustanov – tokrat s poudarkom na višjih strokovnih šolah in članicah Univerze v Novi Gorici. Nabor predstavitvenih filmov, ki so že dostopni na spletni strani agencije oziroma na NAKVIS YouTube kanalu, smo tako precej razširili. V tokratnem projektu je namreč sodelovalo 33 višjih strokovnih šol in šest članic Univerze v Novi Gorici.

Višjim strokovnim šolam in visokošolskim zavodom smo na ta način omogočili, da z video predstavitvami tudi sami predstavijo svoje dosežke, prioritete in izkušnje. Javnosti namreč želimo ponuditi čim bolj kakovostne in raznolike informacije o slovenskem visokošolskem prostoru, študentom pa omogočiti, da si lažje ustvarijo vtis o posameznem zavodu oziroma šoli in tako enostavneje poiščejo študij, ki jim ustreza.

Zahvala gre tudi tokrat vsem sodelujočim šolam oziroma fakultetam, ki so s svojim sodelovanjem in angažmajem omogočile nastanek kakovostnih predstavitvenih filmov. Do njih lahko dostopate prek naše spletne strani (Podatki o visokošolskih zavodih) s klikom na posamezen zavod oziroma prek NAKVIS YouTube kanala.

Vljudno vabljeni k ogledu!