1. Domov
  2. /
  3. Poročila in analize
  4. /
  5. Podatki o visokošolskih zavodih
  6. /
  7. Samostojni visokošolski zavodi
  8. /

DOBA Fakulteta za uporabne poslovne in družbene študije

DOBA Fakulteta za uporabne poslovne in družbene študije Maribor
Prešernova ulica 1, 2000 Maribor
www.fakulteta.doba.si
Raziskovalna dejavnost: SICRIS
Informacije glede vpisa: Spletni portal eVŠ
Uvrstitve na mednarodnih lestvicah: Webometrics (13468), uniRank, EOCCS certifikat
Druge uporabne povezave: Študentska organizacija Slovenije (študentski kažipot), Študentska svetovalnica (pravno-socialna vprašanja študentov), Dijaški svet (informativni portal)

Predstavitveni film (Youtube povezava):

Vam vdelanega posnetka ne prikazuje?

V primeru, da vam zgornjega posnetka ne prikazuje neposredno na spletni strani, je vzrok za to najverjetneje vaša nastavitev glede uporabe piškotkov na naši spletni strani. Za prikaz vdelanih YouTube posnetkov je namreč potrebno eksplicitno strinjanje z uporabo piškotkov za trženje.

To nastavitev sicer lahko spremenite. V različnih brskalnikih to storite na različne načine.

Chrome: V orodni vrstici poleg spletnega naslova kliknite ključavnico, nato pa drugi gumb po vrsti – Piškotki. Iz seznama izberite spletno stran www.nakvis.si, nato pa levo spodaj kliknite gumb Odstrani. Ponovno naložite spletno stran in izberite potrebne piškotke.

Firefox: V orodni vrstici poleg spletnega naslova kliknite ključavnico, nato pa spodaj gumb Počisti piškotke in podatke na tej strani. Ponovno naložite spletno stran in izberite potrebne piškotke.

Safari: V orodni vrstici zgoraj kliknite menijsko vrstico Safari in izberite Nastavitve (Preferences). Kliknite na razdelek Zasebnost (Privacy), kjer poiščete gumb Podrobnosti (Details). Iz seznama izberite spletno stran www.nakvis.si, nato pa levo spodaj kliknite gumb Odstrani (Remove). Ponovno naložite spletno stran in izberite potrebne piškotke.

Internet Explorer, Edge: Možnost upravljanja piškotkov za posamezne spletne strani v omenjenih brskalnikih trenutno ni mogoča. Če želite ponovno naložiti piškotke, je potrebno izbrisati vse zbrane piškotke oziroma celotno zgodovino vašega brskanja.

V primeru, da nastavitev piškotkov ne želite spreminjati, vam svetujemo, da sledite neposredni Youtube povezavi do posnetka zgoraj oziroma obiščete NAKVIS YouTube kanal.

Sklep sveta agencije: Podaljšanje akreditacije visokošolskega zavoda – 193. seja, 21. 9. 2023.

Datum poteka akreditacije: 30. 9. 2029.

Odločba o podaljšanju akreditacijePoročilo strokovnjakov


Tabela: Študijski programi – sklepi sveta agencije in poročila strokovnjakov

Študijski programStopnja, vrstaSklep svetaPoročilo strokovnjakov
Menedžment v sodobnem poslovanju1. VS46. seja, 16.2.2012Podaljšanje akreditacije
Marketing in prodaja2.91. seja, 21.5.2015
154. seja, 17.9.2020
Prva akreditacija
Vzorčna evalvacija
Mednarodno poslovanje2.94. seja, 15.10.2015Podaljšanje akreditacije
Poslovanje in upravljanje v turizmu (prej Poslovna administracija)1. VS94. seja, 15.10.2015Podaljšanje akreditacije
Marketing, družbeni mediji in odnosi z javnostmi (Marketing)1. VS94. seja, 15.10.2015Podaljšanje akreditacije
Management pametnih mest2.109. seja, 16.2.2017
193. seja, 21.9.2023
Prva akreditacija
Evalvacija programa
Menedžment vseživljenjskega izobraževanja1. VS117. seja, 21. 9. 2017Podaljšanje akreditacije
Menedžment v sociali in izobraževanju (prej Organiziranje in menedžment socialnih dejavnosti)1. VS117. seja, 21. 9. 2017Podaljšanje akreditacije
Menedžment vseživljenjskega izobraževanja2.117. seja, 21. 9. 2017Podaljšanje akreditacije
Inovativni menedžment v sociali in izobraževanju (prej Organiziranje in menedžment socialnih dejavnosti)2.117. seja, 21. 9. 2017Podaljšanje akreditacije
Inovacije in trajnostno poslovanje v digitalni družbi3.131. seja, 20.9.2018
193. seja, 21.9.2023
Prva akreditacija
Vzorčna evalvacija
Uporabna psihologija1. VS156. seja, 19.11.2020Prva akreditacija
Uporabna psihologija2.156. seja, 19.11.2020Prva akreditacija
Vrsta postopkaSklep svetaPoročilo strokovnjakov
Podaljšanje akreditacije VZ117. seja, 21. 9. 2017Poročilo strokovnjakov