Univerza na Primorskem

Univerza na Primorskem
Titov trg 4, SI-6000 Koper
www.upr.si
Raziskovalna dejavnost: SICRIS
Informacije glede vpisa: Spletni portal eVŠ
Podatki o drugih akreditacijah: Institucionalna evalvacija EUA IEP
Uvrstitve na mednarodnih lestvicah: Webometrics (2120), QS EECA (133), U-multirank, uniRank
Druge uporabne povezave: Študentska organizacija Slovenije (študentski kažipot), Študentska svetovalnica (pravno-socialna vprašanja študentov), Dijaški svet (informativni portal)

Predstavitvena filma (Youtube povezava 1, Youtube povezava 2):

Vam vdelanih posnetkov ne prikazuje?

V primeru, da vam zgornjih posnetkov ne prikazuje neposredno na spletni strani, je vzrok za to najverjetneje vaša nastavitev glede uporabe piškotkov na naši spletni strani. Za prikaz vdelanih YouTube posnetkov je namreč potrebno eksplicitno strinjanje z uporabo piškotkov za trženje.

To nastavitev sicer lahko spremenite. V različnih brskalnikih to storite na različne načine.

Chrome: V orodni vrstici poleg spletnega naslova kliknite ključavnico, nato pa drugi gumb po vrsti – Piškotki. Iz seznama izberite spletno stran www.nakvis.si, nato pa levo spodaj kliknite gumb Odstrani. Ponovno naložite spletno stran in izberite potrebne piškotke.

Firefox: V orodni vrstici poleg spletnega naslova kliknite ključavnico, nato pa spodaj gumb Počisti piškotke in podatke na tej strani. Ponovno naložite spletno stran in izberite potrebne piškotke.

Safari: V orodni vrstici zgoraj kliknite menijsko vrstico Safari in izberite Nastavitve (Preferences). Kliknite na razdelek Zasebnost (Privacy), kjer poiščete gumb Podrobnosti (Details). Iz seznama izberite spletno stran www.nakvis.si, nato pa levo spodaj kliknite gumb Odstrani (Remove). Ponovno naložite spletno stran in izberite potrebne piškotke.

Internet Explorer, Edge: Možnost upravljanja piškotkov za posamezne spletne strani v omenjenih brskalnikih trenutno ni mogoča. Če želite ponovno naložiti piškotke, je potrebno izbrisati vse zbrane piškotke oziroma celotno zgodovino vašega brskanja.

V primeru, da nastavitev piškotkov ne želite spreminjati, vam svetujemo, da sledite neposredni Youtube povezavi do posnetka zgoraj oziroma obiščete NAKVIS YouTube kanal.

Sklep sveta agencije: Podaljšanje akreditacije visokošolskega zavoda – 173. seja, 17. 3. 2022
Datum poteka akreditacije: 30. 9. 2027

Odločba o podaljšanju akreditacije zavodaPoročilo o podaljšanju akreditacije zavoda


Sklep svetaPoročilo strokovnjakov
68. seja, 12. 6. 2013Poročilo o podaljšanju akreditacije zavoda